سه شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹
جالب است ۰
براساس آخرین گزارش‌ رسمی از شرکت فرودگاه‌ها، متوسط زمان تاخیر پروازهای تاخیردار از سوی شرکت‌های هواپیمایی داخلی در شهریور ماه، به ۹۳ دقیقه رسید که ۳۱ درصد پروازها را شامل می‌شود.
۳۱ درصد هواپیماهای شهریور با تاخیر پریدند
بر اساس گزارش منتشرشده توسط مرکز اطلاعات و آمار شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، کل پروازهای فرودگاه‌های تحت نظارت یا مالکیت شرکت در شهریور ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته، در تعداد نشست و برخاست هفت درصد کاهش و در اعزام و پذیرش مسافر ۴۳ درصد افزایش داشته است، همچنین ارسال و پذیرش بار و پست ۵۰ درصد نسبت به ماه مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
پروازهای داخلی فرودگاه‌های تحت نظارت یا مالکیت شرکت در شهریور ماه ۱۴۰۱ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست ۱۳ درصد کاهش، در اعزام و پذیرش مسافر ۳۶ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۴۴ درصد افزایش داشته است. پروازهای بین‌المللی فرودگاه‌های تحت نظارت یا مالکیت شرکت نیز در شهریور ماه ۱۴۰۱ نسبت به ماه مشابه سال گذشته در نشست و برخاست و اعزام و پذیرش مسافر ۱۰۰ درصد و در ارسال و پذیرش بار و پست ۸۰ درصد افزایش داشته است.
همچنین پرترددترین مسیر در پروازهای داخلی در شهریور ماه امسال، تهران-مشهد با ۷۹۷ پرواز بوده و بیشترین نشست و برخاست داخلی در پنج فرودگاه مهرآباد، مشهد، شیراز، کیش و اهواز انجام شده است.
در جدول منتشرشده شرکت فرودگاه‌ها، نام ۲۰ شرکت هواپیمایی فعال آمده است که در شهریورماه سال ۱۴۰۱، مجموعا ۱۳ هزار و ۶۰۳ پرواز را انجام داده‌اند و ۴۱۵۹ پرواز با تاخیرهای بیشتر از ۳۰ دقیقه داشته‌اند و میزان تاخیر پروازهای خروجی تاخیردار،   ۳۸۶ هزار و ۷۲۰ دقیقه معادل ۶۴۴۵ ساعت و ۲۶۸ روز بوده که ۳۱ درصد پروازها را شامل می‌شود و در مقایسه با مردادماه ۱۴۰۱، با ۱۳ هزار و ۱۲۵ پرواز خروجی و ۳۸۱۷ پرواز خروجی تاخیردار که ۲۹ درصد پروازها را شامل می‌شد، دو درصد افزایش یافته است.  
همچنین در حالی که متوسط زمان تاخیر پروازهای تاخیردار در مردادماه ۹۷ دقیقه بود، این رقم در شهریورماه به ۹۳ رسیده که نشان از کاهش میانگین تاخیرهاست؛  با وجود این، سه شرکت هواپیمایی متوسط پروازهای تاخیردارشان بیش‌تر از ۱۰۰ دقیقه بود که در این میان بیشترین متوسط زمان تاخیر با ۱۲۷ دقیقه متعلق به ایران‌ایر بود و آساجت با ۳۴ دقیقه، کمترین متوسط زمان تاخیر را داشت.
مطابق این آمار، شرکت‌های هواپیمایی وارش و آسمان به ترتیب با ۴۸ و ۴۴ درصد و شرکت‌های هواپیمایی ماهان و پویاایر به ترتیب با ۷ و ۱۳ درصد در پروازهای برنامه‌ای مسافری، بیشترین و کمترین درصد تأخیرات را دارند، به‌عبارت دیگر شرکت‌های هواپیمایی ماهان و پویاایر بهترین عملکرد را داشته‌اند.
همچنین در شهریورماه ۱۴۰۱ نسبت به ماه گذشته، شرکت‌های هواپیمایی چابهارایر و معراج به ترتیب با ۱۸ و ۱۷ درصد افزایش و شرکت‌های هواپیمایی فالی پرشیا و کیش‌ایر به ترتیب با ۱۷ و ۱۰ درصد کاهش در پروازهای برنامه‌ای مسافری، بیشترین و کمترین تغییر درصد پروازهای تأخیردار را دارند، به عبارت دیگر شرکت‌های هواپیمایی فالی پرشیا و کیش ایر بهترین عملکرد را نسبت به ماه گذشته داشته است.
https://bakhabarbazar.ir/vdcfi1dvaw6de.giw.html
نام شما
آدرس ايميل شما